| Въпроси и Препоръки | |
|
+13Sunnshine Констанса xarlito Николай Тренчев white_demon_ MarinaDolly dragag IA--- magdu6ka lusy tanito fongriff Огнеслав 17 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Огнеслав Яо
Местожителство : София
| Заглавие: Въпроси и Препоръки Чет Юли 17, 2008 3:05 pm | |
| | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Въпроси и Препоръки Чет Юли 17, 2008 6:06 pm | |
| |
|
| |
fongriff Шънуншъ
Местожителство : Sofiq
| Заглавие: Re: Въпроси и Препоръки Нед Сеп 07, 2008 9:31 am | |
| Ами много се радвам за създаването на форума, все пак той беше доста необходим, надявам се че все повече и повече потребители ще се регистрират. И най - важното ще започнат да пишат. | |
|
| |
tanito Цин Шъхуан
Местожителство : гр.Русе
| Заглавие: Re: Въпроси и Препоръки Вто Окт 27, 2009 7:08 pm | |
| zdraveite imame problem sas ochite i ni predstoi operaciq nqkoi moje li da ni preporacha veterinarna klinika kadeto gi pravqt teq operacii na kucheta zashtoto nie sme ot rouse i ni kazaha che tuka nemogat da q napravqt i ni prashtat vav sofiq no tam nito poznavame veterinarite nito imame adres ili telefon na veterinarna klinika tam za da se svarjem i da se zapishem za nqkoi den kogato imat svobodni chasove za da idem napregled Кирилица, моля! Мод. | |
|
| |
lusy Цин Шъхуан
| Заглавие: Re: Въпроси и Препоръки Вто Окт 27, 2009 10:39 pm | |
| | |
|
| |
magdu6ka Цин Шъхуан
Местожителство : русе
| Заглавие: Re: Въпроси и Препоръки Чет Окт 29, 2009 12:25 pm | |
| tanito и тук ли почна да тормозиш хората | |
|
| |
IA--- Мод
| Заглавие: Re: Въпроси и Препоръки Пет Ное 06, 2009 1:19 pm | |
| Танито е на всякъде , тя е като вирус. | |
|
| |
tanito Цин Шъхуан
| Заглавие: Re: Въпроси и Препоръки Съб Ное 07, 2009 7:38 pm | |
| zdraveite iskam da popitam mokra ekzema ot kakvo se poluchava i kak se lekuva zashtoto na Gordan dnes mu q otkrih na edno ot zadnite kracheta na butcheto mu
Кирилица,моля! Мод. | |
|
| |
IA--- Мод
| Заглавие: Re: Въпроси и Препоръки Пон Ное 09, 2009 11:38 am | |
| И как сложи тази диагноза, ти голям доктор се извъди.То твоят Гордан много боледува бе.Първо се беше натровил после операция а сега мокра екзема.В другият форум ни побърка за куче което не съществува как била на системи и прочие.Това пак една от сносните ти лъжи ли е .Ти като видиш ,че никой не ти отговаря и почваш да си измисляш.Не те ли е срам да лъжеш за здравето на кучето си .Има мокра екзена колкото дойде да му направиш операция в уж назначеният ти час.Лъжа е хора не вярвайте.Само си търка клавиатурата и се чуди какво да измисли.А и си объркала темата не трябва ли да пишеш в "Здравословни проблеми характерни за породата" или и тук не се съобразяваш с нищо .
Последната промяна е направена от IA--- на Пон Фев 15, 2010 3:23 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
tanito Цин Шъхуан
| Заглавие: Re: Въпроси и Препоръки Пон Ное 09, 2009 9:10 pm | |
| ne e laja da ti kaja nito sam doktor nito nishto badi spokoina predpisaha ni lechenie i da ti kaja IA tova ne e izmislica | |
|
| |
IA--- Мод
| Заглавие: Re: Въпроси и Препоръки Вто Ное 10, 2009 12:21 am | |
| Боже, айде да не спамим че не е тук мястото.Само не размивай всички, че вече те познават. | |
|
| |
dragag Шънуншъ
Местожителство : Sofia
| Заглавие: Re: Въпроси и Препоръки Пет Юни 18, 2010 9:17 am | |
| форума е страхотен и лично на мен ми върши много и то полезна работа,защото за първи път имаме куче и то чао чао.Казва се Хърси и е на 10 месеца.Развива се прекраснои това го дължа на съветите в този форум.Благодаря ви. | |
|
| |
Огнеслав Яо
| Заглавие: Re: Въпроси и Препоръки Вто Юни 22, 2010 7:26 am | |
| Радвам се че форума ти върши работа. Името на породата е чаУ чаУ | |
|
| |
MarinaDolly Шънуншъ
Местожителство : гр.Пловдив Бул.Руски 77
| Заглавие: Re: Въпроси и Препоръки Вто Ное 23, 2010 9:12 pm | |
| Здравейте и от мен! Форума е страхотен,поздравления и понеже съм нова не мога да открия тема за размножаването на Чау-тата...ако някой ме насочи ще се радвам! Благодаря предварително! | |
|
| |
Десислав Гост
| Заглавие: проблем с регистрацията Сря Яну 19, 2011 11:43 am | |
| здравейте,имам проблем с регистрацията. след като си попълня данните,ми казва че не мога да се регистрирам във форума. Помогнете! |
|
| |
white_demon_ Шънуншъ
Местожителство : Bulgaria Peshtera
| Заглавие: Re: Въпроси и Препоръки Чет Мар 31, 2011 9:30 am | |
| какъв нашийник да му взема защото от кожен на вратлето мн му пада кожината нещо... | |
|
| |
Николай Тренчев Шънуншъ
Местожителство : Банско
| Заглавие: Re: Въпроси и Препоръки Чет Апр 28, 2011 2:24 pm | |
| Здравейте,имам проблем немога да разбера как мога да си направя тема ,защото искам да си взема чао чао ,но незнам от къде и от кой моля помогнете! | |
|
| |
tanito Цин Шъхуан
| Заглавие: Re: Въпроси и Препоръки Нед Юни 12, 2011 10:23 pm | |
| искам да попитам какви странични ефекти имат капките та вирбак при кучетата | |
|
| |
IA--- Мод
| Заглавие: Re: Въпроси и Препоръки Нед Юни 26, 2011 1:59 pm | |
| - tanito написа:
- искам да попитам какви странични ефекти имат капките та вирбак при кучетата
Никакви | |
|
| |
xarlito Шънуншъ
Местожителство : xisar Humor : 0892 32 23 20
| Заглавие: Re: Въпроси и Препоръки Пон Юли 25, 2011 9:53 am | |
| zdraveiite iskam da popitam za6to trydno di6at polo4ava se kato xarkane takava e porodata li
Здравейте, искам да попитам защо трудно дишат получава се като хъркане такава е породата ли | |
|
| |
Констанса Шънуншъ
Местожителство : българия
| Заглавие: Re: Въпроси и Препоръки Съб Фев 04, 2012 7:00 pm | |
| Здравейте аз искам да попитам 1 въпрос утре ще си зема 1 малка принцеса но е на само месец редо ли е или не ....моля кажете ми... | |
|
| |
Sunnshine Шънуншъ
Местожителство : Pernik
| Заглавие: Re: Въпроси и Препоръки Пет Апр 13, 2012 1:08 pm | |
| Zdraveite az iskam da popitam moeto chao chao e mnogo straxliwo i iskam da popitam na kakwo se dulji towa da e tolkowa straxliwa .. bqga ot xorata smisl kato trugnat da q galqt tq bqga ili puk zapochwa da mi se mota po krakata .. i bqga ot drugite kucheta na kkakwo se dulji towa ? | |
|
| |
ivelina1 Шънуншъ
Местожителство : sofia
| Заглавие: Re: Въпроси и Препоръки Пет Яну 25, 2013 11:27 am | |
| Аз също искам да помоля за съвет! Имам малък чау - чау на 2 месеца, и знам че е бебе и иска да хапе всичко, но вече не престава да ни хапе по ръцете!! Не дава да го галиш и да му се радваш, започва веднага да те хапе, а не искам да се учи така...карам му се, но той не разбира и си мисли, че си играем...купих му от тези пръчици за зъбките и много им се радва и ги яде, но тръгнеш ли да го галиш започва да ти яде ръката (и то злобно). ветеринар ми каза да го наказвам като му запушвам муцунката докато не започне да скимти, за да разбере че не е правилно, но така се озлобява още повече...другото,което ми каза е да го наказвам да седи за 10 мин сам в банята..въпреки че ми става много жал, понеже лае и скимти, го правя, но е спокоен само в началото като го пусна и после пак си хапе..сякаш не осъзнава за какво го наказвам и че не е правилно... моля ви се за съвет! знам че тези кучета са инати и със силен характер, но искам от сега да се справя с него за да няма проблеми с дисциплината и за напред! Благодаря предварително! | |
|
| |
Наталия Шънуншъ
Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Въпроси и Препоръки Пон Фев 11, 2013 10:51 am | |
| Здравейте! Искам да попитам колко време е нормално да кърви кучето когато се разгонва? Защото мойта вече повече от 30 дни кърви, това нормално ли е ? | |
|
| |
eliq1990 Шънуншъ
Местожителство : plovdiv
| Заглавие: Re: Въпроси и Препоръки Вто Юни 11, 2013 9:31 am | |
| Здравейте! От вчера си имам чао чао на 56 дена е но ушенцата са му малко дълги, искам да попитам режат ли се?
Благодаря! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Въпроси и Препоръки | |
| |
|
| |
| Въпроси и Препоръки | |
|