Чау Чау Форум
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Форум за породата Чау Чау

ИндексПоследни снимкиРегистрирайте сеВход
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Navigation
полезни статии
Обучение

Хранене

Грууминг

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
КалендарКалендар

Въпроси и Препоръки

Go down 
+13
Sunnshine
Констанса
xarlito
Николай Тренчев
white_demon_
MarinaDolly
dragag
IA---
magdu6ka
lusy
tanito
fongriff
Огнеслав
17 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Огнеслав
Яо
Яо
Огнеслав

Male
Местожителство : София

Въпроси и Препоръки Empty
ПисанеЗаглавие: Въпроси и Препоръки   Въпроси и Препоръки Icon_minitimeЧет Юли 17, 2008 3:05 pm

пишете...
Върнете се в началото Go down
https://chowchow.bulgarianforum.net
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и Препоръки   Въпроси и Препоръки Icon_minitimeЧет Юли 17, 2008 6:06 pm

честит
форум
fongriff
Шънуншъ
Шънуншъ

Male
Местожителство : Sofiq

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и Препоръки   Въпроси и Препоръки Icon_minitimeНед Сеп 07, 2008 9:31 am

Ами много се радвам за създаването на форума, все пак той беше доста необходим, надявам се че все повече и повече потребители ще се регистрират. И най - важното ще започнат да пишат.
tanito
Цин Шъхуан
Цин Шъхуан
tanito

Male
Местожителство : гр.Русе

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и Препоръки   Въпроси и Препоръки Icon_minitimeВто Окт 27, 2009 7:08 pm

zdraveite imame problem sas ochite i ni predstoi operaciq nqkoi moje li da ni preporacha veterinarna klinika kadeto gi pravqt teq operacii na kucheta
zashtoto nie sme ot rouse i ni kazaha che tuka nemogat da q napravqt i ni prashtat vav sofiq no tam nito poznavame veterinarite nito imame adres ili telefon na veterinarna klinika tam za da se svarjem i da se zapishem za nqkoi den kogato imat svobodni chasove za da idem napregled

Кирилица, моля!
Мод.
lusy
Цин Шъхуан
Цин Шъхуан
lusy

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и Препоръки   Въпроси и Препоръки Icon_minitimeВто Окт 27, 2009 10:39 pm

Въпроси и Препоръки 917907
http://bgfengshui.com/
magdu6ka
Цин Шъхуан
Цин Шъхуан
magdu6ka

Female
Местожителство : русе

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и Препоръки   Въпроси и Препоръки Icon_minitimeЧет Окт 29, 2009 12:25 pm

tanito и тук ли почна да тормозиш хората
IA---
Мод
Мод
IA---

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и Препоръки   Въпроси и Препоръки Icon_minitimeПет Ное 06, 2009 1:19 pm

Танито е на всякъде , тя е като вирус. Въпроси и Препоръки 691747
tanito
Цин Шъхуан
Цин Шъхуан
tanito

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и Препоръки   Въпроси и Препоръки Icon_minitimeСъб Ное 07, 2009 7:38 pm

zdraveite iskam da popitam mokra ekzema ot kakvo se poluchava i kak se lekuva zashtoto na Gordan dnes mu q otkrih na edno ot zadnite kracheta na butcheto mu

Кирилица,моля!
Мод.
IA---
Мод
Мод
IA---

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и Препоръки   Въпроси и Препоръки Icon_minitimeПон Ное 09, 2009 11:38 am

И как сложи тази диагноза, ти голям доктор се извъди.То твоят Гордан много боледува бе.Първо се беше натровил после операция а сега мокра екзема.В другият форум ни побърка за куче което не съществува как била на системи и прочие.Това пак една от сносните ти лъжи ли е .Ти като видиш ,че никой не ти отговаря и почваш да си измисляш.Не те ли е срам да лъжеш за здравето на кучето си .Има мокра екзена колкото дойде да му направиш операция в уж назначеният ти час.Лъжа е хора не вярвайте.Само си търка клавиатурата и се чуди какво да измисли.А и си объркала темата не трябва ли да пишеш в "Здравословни проблеми характерни за породата" или и тук не се съобразяваш с нищо .

Последната промяна е направена от IA--- на Пон Фев 15, 2010 3:23 pm; мнението е било променяно общо 1 път
tanito
Цин Шъхуан
Цин Шъхуан
tanito

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и Препоръки   Въпроси и Препоръки Icon_minitimeПон Ное 09, 2009 9:10 pm

ne e laja da ti kaja nito sam doktor nito nishto badi spokoina predpisaha ni lechenie i da ti kaja IA tova ne e izmislica
IA---
Мод
Мод
IA---

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и Препоръки   Въпроси и Препоръки Icon_minitimeВто Ное 10, 2009 12:21 am

Боже, айде да не спамим че не е тук мястото.Само не размивай всички, че вече те познават.
dragag
Шънуншъ
Шънуншъ
dragag

Female
Местожителство : Sofia

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и Препоръки   Въпроси и Препоръки Icon_minitimeПет Юни 18, 2010 9:17 am

форума е страхотен и лично на мен ми върши много и то полезна работа,защото за първи път имаме куче и то чао чао.Казва се Хърси и е на 10 месеца.Развива се прекраснои това го дължа на съветите в този форум.Благодаря ви.
Огнеслав
Яо
Яо
Огнеслав

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и Препоръки   Въпроси и Препоръки Icon_minitimeВто Юни 22, 2010 7:26 am

Радвам се че форума ти върши работа. Името на породата е чаУ чаУ
https://chowchow.bulgarianforum.net
MarinaDolly
Шънуншъ
Шънуншъ
MarinaDolly

Female
Местожителство : гр.Пловдив Бул.Руски 77

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и Препоръки   Въпроси и Препоръки Icon_minitimeВто Ное 23, 2010 9:12 pm

Здравейте и от мен! Форума е страхотен,поздравления и понеже съм нова не мога да открия тема за размножаването на Чау-тата...ако някой ме насочи ще се радвам! Благодаря предварително! smile
Десислав
Гост

ПисанеЗаглавие: проблем с регистрацията   Въпроси и Препоръки Icon_minitimeСря Яну 19, 2011 11:43 am

здравейте,имам проблем с регистрацията. след като си попълня данните,ми казва че не мога да се регистрирам във форума. Помогнете! sad
white_demon_
Шънуншъ
Шънуншъ
white_demon_

Male
Местожителство : Bulgaria Peshtera

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и Препоръки   Въпроси и Препоръки Icon_minitimeЧет Мар 31, 2011 9:30 am

какъв нашийник да му взема защото от кожен на вратлето мн му пада кожината нещо...
Николай Тренчев
Шънуншъ
Шънуншъ
Николай Тренчев

Male
Местожителство : Банско

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и Препоръки   Въпроси и Препоръки Icon_minitimeЧет Апр 28, 2011 2:24 pm

Здравейте,имам проблем немога да разбера как мога да си направя тема ,защото искам да си взема чао чао ,но незнам от къде и от кой моля помогнете!
tanito
Цин Шъхуан
Цин Шъхуан
tanito

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и Препоръки   Въпроси и Препоръки Icon_minitimeНед Юни 12, 2011 10:23 pm

искам да попитам какви странични ефекти имат капките та вирбак при кучетата
IA---
Мод
Мод
IA---

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и Препоръки   Въпроси и Препоръки Icon_minitimeНед Юни 26, 2011 1:59 pm

tanito написа:
искам да попитам какви странични ефекти имат капките та вирбак при кучетата

Никакви
xarlito
Шънуншъ
Шънуншъ
xarlito

Male
Местожителство : xisar
Humor : 0892 32 23 20

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и Препоръки   Въпроси и Препоръки Icon_minitimeПон Юли 25, 2011 9:53 am

zdraveiite iskam da popitam za6to trydno di6at polo4ava se kato xarkane takava e porodata li

Здравейте, искам да попитам защо трудно дишат получава се като хъркане такава е породата ли
Констанса
Шънуншъ
Шънуншъ
Констанса

Female
Местожителство : българия

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и Препоръки   Въпроси и Препоръки Icon_minitimeСъб Фев 04, 2012 7:00 pm

Здравейте аз искам да попитам 1 въпрос утре ще си зема 1 малка принцеса но е на само месец редо ли е или не ....моля кажете ми...
Sunnshine
Шънуншъ
Шънуншъ
Sunnshine

Female
Местожителство : Pernik

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и Препоръки   Въпроси и Препоръки Icon_minitimeПет Апр 13, 2012 1:08 pm

Zdraveite smile az iskam da popitam moeto chao chao e mnogo straxliwo i iskam da popitam na kakwo se dulji towa da e tolkowa straxliwa .. bqga ot xorata smisl kato trugnat da q galqt tq bqga ili puk zapochwa da mi se mota po krakata .. i bqga ot drugite kucheta na kkakwo se dulji towa ? smile
ivelina1
Шънуншъ
Шънуншъ
ivelina1

Female
Местожителство : sofia

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и Препоръки   Въпроси и Препоръки Icon_minitimeПет Яну 25, 2013 11:27 am

Аз също искам да помоля за съвет! Имам малък чау - чау на 2 месеца, и знам че е бебе и иска да хапе всичко, но вече не престава да ни хапе по ръцете!! Не дава да го галиш и да му се радваш, започва веднага да те хапе, а не искам да се учи така...карам му се, но той не разбира и си мисли, че си играем...купих му от тези пръчици за зъбките и много им се радва и ги яде, но тръгнеш ли да го галиш започва да ти яде ръката (и то злобно). ветеринар ми каза да го наказвам като му запушвам муцунката докато не започне да скимти, за да разбере че не е правилно, но така се озлобява още повече...другото,което ми каза е да го наказвам да седи за 10 мин сам в банята..въпреки че ми става много жал, понеже лае и скимти, го правя, но е спокоен само в началото като го пусна и после пак си хапе..сякаш не осъзнава за какво го наказвам и че не е правилно... моля ви се за съвет! знам че тези кучета са инати и със силен характер, но искам от сега да се справя с него за да няма проблеми с дисциплината и за напред!
Благодаря предварително!
Наталия
Шънуншъ
Шънуншъ
Наталия

Female
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и Препоръки   Въпроси и Препоръки Icon_minitimeПон Фев 11, 2013 10:51 am

Здравейте! Искам да попитам колко време е нормално да кърви кучето когато се разгонва? Защото мойта вече повече от 30 дни кърви, това нормално ли е ?
eliq1990
Шънуншъ
Шънуншъ
eliq1990

Female
Местожителство : plovdiv

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и Препоръки   Въпроси и Препоръки Icon_minitimeВто Юни 11, 2013 9:31 am

Здравейте! От вчера си имам чао чао на 56 дена е но ушенцата са му малко дълги, искам да попитам режат ли се?

Благодаря!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси и Препоръки   Въпроси и Препоръки Icon_minitime

Въпроси и Препоръки
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Чау Чау Форум  :: Генерални дискусии :: Въпроси и препоръки-
Идете на: