Чау Чау Форум
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Форум за породата Чау Чау

ИндексПоследни снимкиРегистрирайте сеВход
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Navigation
полезни статии
Обучение

Хранене

Грууминг

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
КалендарКалендар

Варненски срещи на собственици на Чау-чау

Go down 
+2
Огнеслав
DVD
6 posters
АвторСъобщение
DVD
Шънуншъ
Шънуншъ
DVD

Male
Местожителство : Варна

Варненски срещи на собственици на Чау-чау Empty
ПисанеЗаглавие: Варненски срещи на собственици на Чау-чау   Варненски срещи на собственици на Чау-чау Icon_minitimeСря Май 06, 2009 11:52 am

Има ли любители и хора които имат тези кучета от Варна?
Ако има такива нека да обменяме координати и да си правим срещи някъде във Варна!
:cheers:
Върнете се в началото Go down
Огнеслав
Яо
Яо
Огнеслав

Male
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Варненски срещи на собственици на Чау-чау   Варненски срещи на собственици на Чау-чау Icon_minitimeПон Май 11, 2009 8:04 pm

Отлично би било да се организира една среща. И без това кучетата са доста рядко срещани в цялата страна, ще бъде чудесно изживяване за всички притежатели на кучета.... Пък и ще сме голяма атракция :lol:
https://chowchow.bulgarianforum.net
Саше
Цин Шъхуан
Цин Шъхуан
Саше

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Варненски срещи на собственици на Чау-чау   Варненски срещи на собственици на Чау-чау Icon_minitimeЧет Май 14, 2009 11:31 am

Здравейте на всички.Преди малко се рег. и форумчето ми харесва.
Моя мечок се казва Дидка и е на 9месеца от гр.Варна ако някой иска да излезем на разходка моля да звънка на 0885187992-сашко
За DVD
Гост

ПисанеЗаглавие: ние имаме чау   Варненски срещи на собственици на Чау-чау Icon_minitimeПон Юни 08, 2009 2:37 pm

Уважаеми DVD,

Виждами се, че твое куче е мъжко. Ние имиме женско и отдавна искам да я заплодя, но имайки впредвид слаба информационна база за тези кучета в БГ ми се виждаше ission imposible. Не ми се искаше да обикалям кучешките магазини и да оставям обяви. Така че, ако твой красавец е наистина кракавец, а не красавица wink , можем да ги запознаем. Моята е на 4 години, от Унгарски развъдник и, според мен, е много красива. Но е сприхава, както повечето женски чау. Пиши тук, ако имаш интерес.
DVD
Шънуншъ
Шънуншъ
DVD

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Варненски срещи на собственици на Чау-чау   Варненски срещи на собственици на Чау-чау Icon_minitimeВто Юни 09, 2009 5:21 pm

За DVD написа:
Уважаеми DVD,

Виждами се, че твое куче е мъжко. Ние имиме женско и отдавна искам да я заплодя, но имайки впредвид слаба информационна база за тези кучета в БГ ми се виждаше ission imposible. Не ми се искаше да обикалям кучешките магазини и да оставям обяви. Така че, ако твой красавец е наистина кракавец, а не красавица wink , можем да ги запознаем. Моята е на 4 години, от Унгарски развъдник и, според мен, е много красива. Но е сприхава, както повечето женски чау. Пиши тук, ако имаш интерес.
имам интерес.
лични данни не във форума ако може, във профилите има оставено място за скайп-име попълни си го там wink
ако искаш може да се чуем там!
Огнеслав
Яо
Яо
Огнеслав

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Варненски срещи на собственици на Чау-чау   Варненски срещи на собственици на Чау-чау Icon_minitimeСря Юни 10, 2009 3:32 am

Членка ли си на клуб Северни кучета? Мисля, че щом имаш чау чау със родословие трябва да се постараеш неговите деца също да имат такова. Не мислиш ли, че е малко егоистично от твоя страна да не ти пука за техните документи за произход.
https://chowchow.bulgarianforum.net
Таня
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Варненски срещи на собственици на Чау-чау   Варненски срещи на собственици на Чау-чау Icon_minitimeПет Юни 12, 2009 3:38 pm

Не съм членка. Когато бях по-млада ми пукаше за такива неща, но сега - sorry :cry: . Имам да гледам 2 деца и кучето ми не ми е първата грижа. Мога да стана член, де. Не пречи. Къде се намира той?
За DVD - не ползвам Skype. Но,ако трябва, ще се регистрирам.
DVD
Шънуншъ
Шънуншъ
DVD

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Варненски срещи на собственици на Чау-чау   Варненски срещи на собственици на Чау-чау Icon_minitimeПет Юни 12, 2009 3:59 pm

[За DVD - не ползвам Skype. Но,ако трябва, ще се регистрирам.[/quote]

давам си телефона 0887932145 Димитър
PRIATEL
Гост

ПисанеЗаглавие: ZA DVD   Варненски срещи на собственици на Чау-чау Icon_minitimeНед Юли 19, 2009 3:21 pm

ZDRAVEI ,PREKRASNO KUCHE .SUPRUGA SUM NA TANYA ,DANIEL .RADVAM SE DA SE ZAPOZNAEM
GOVORIHME ZA NASHETO CHAO I RESHIH DA TI SE OBADYA ,MOZE BI DA USPEEM DA GI ZAPOZNAEM EDIN PREKRASEN DEN ? TELEFONUT MI E 359/899/323915

Моля спазвайте правилата на форума. Нарушена т. 1.1 (кирилицата е задължителна!)

Здравей, прекрасно куче. Съпругът съм на Таня, Даниел. Радвам се да се запознаем, говорихме за нашето Чау и реших да ти се обадя, може би ще успеем да ги запознаем един прекрасен ден? Телефонът ми е 359899323915
Саше
Цин Шъхуан
Цин Шъхуан
Саше

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Варненски срещи на собственици на Чау-чау   Варненски срещи на собственици на Чау-чау Icon_minitimeПон Юли 27, 2009 9:40 am

Здравейте аз съм от Варна и може да си организираме една среща.
mia68
Шънуншъ
Шънуншъ
mia68

Female
Местожителство : varna

ПисанеЗаглавие: Re: Варненски срещи на собственици на Чау-чау   Варненски срещи на собственици на Чау-чау Icon_minitimeНед Апр 04, 2010 8:58 pm

Здравейте!Аз се регистрирах сега и много се радвам че има такъв форум!Моето куче се казва Майкъл и е на 6м.Ще се радвам да обменяме мнения!От Варна сме!
IA---
Мод
Мод
IA---

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Варненски срещи на собственици на Чау-чау   Варненски срещи на собственици на Чау-чау Icon_minitimeПон Апр 05, 2010 4:20 pm

Ми, хайде разкажи повече за него и качи някоя снимка в Галерията, де Варненски срещи на собственици на Чау-чау 671238 та и ние да му се порадваме.
http://bgfengshui.com/
galeia
Шънуншъ
Шънуншъ
galeia

Female
Местожителство : varna

ПисанеЗаглавие: Re: Варненски срещи на собственици на Чау-чау   Варненски срещи на собственици на Чау-чау Icon_minitimeСъб Юли 30, 2011 9:03 pm

За DVD написа:
Уважаеми DVD,

zdr.,nie s moia leo sme ot skoro tuk smile leo e 1g.9m., i si tarsi priatelka tova e tel.mi 0887791880 varna
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Варненски срещи на собственици на Чау-чау   Варненски срещи на собственици на Чау-чау Icon_minitime

Варненски срещи на собственици на Чау-чау
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Чау Чау Форум  :: Генерални дискусии :: Дискусии за Чау Чау-
Идете на: