| Затруднения в отглеждането | |
|
+6misheto bogi91 IA--- tany_79 Niki_92 Огнеслав 10 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Огнеслав Яо
Местожителство : София
| Заглавие: Затруднения в отглеждането Чет Юли 17, 2008 2:57 pm | |
| Споделете вашите проблеми и ще ви помогнем | |
|
| |
Niki_92 Цин Шъхуан
Местожителство : Sofia
| Заглавие: Re: Затруднения в отглеждането Пет Дек 04, 2009 8:15 pm | |
| здрасти преди 2 дни си взех чау чау , скоро ще стане на 3 мсеца и искам да ми кажете когато се изпишка или изака , как да му се скарам за да не го прави пак и как нощно време да не ме закача ? постоянно скимти , а е до мен .. легне за 15 мин и после иска игра , има играчки ,солети (за кучета , които са зада си чешат зъбките) .? | |
|
| |
tany_79 Лу Бан
Местожителство : Varna
| Заглавие: Re: Затруднения в отглеждането Съб Дек 05, 2009 12:40 pm | |
| Здравей Ники!Кученцето няма да се научи веднага каде се пишка,трябва му време.Аз моите ги уча като се изпишката им натискам муцките лекичко към пишаното и ги затварям в банята за малко(докато започне да скимти),а ако се е изакало взимаш акото оставяш го в банята или там кадето искаш да ходи и пак го затваряш,но с акото.Наказваш го само ако си видял,иначе няма смисал защото може да се е изпишкало по рано и да не знае защо го наказваш.Моите бързо свикнаха с акането,но пишкането е малко по сложно,защото са малки още и не могата да стискат,но и това ще стане.А колкото до закачките вечер-просто не му обръщаи внимание.Успех! | |
|
| |
Niki_92 Цин Шъхуан
| Заглавие: Re: Затруднения в отглеждането Съб Дек 05, 2009 12:52 pm | |
| мерси много за съветите ! то през деня спи, а вечер се качва с лапичките на леглото и издава някакви звуци, не скимтене ами .. незнам .. дано се оправи с времето може ли да дадеш скайп ако имам въпроси да те питам, мерси предварително | |
|
| |
tany_79 Лу Бан
| Заглавие: Re: Затруднения в отглеждането Съб Дек 05, 2009 1:05 pm | |
| Хърка и ръмжи нали?Сладурчета!Питаи тук или на tany_79@abv.bg скаипа почти не го ползвам(tanq_eva),а и тук можеш да чуеш и други мнения. | |
|
| |
Niki_92 Цин Шъхуан
| Заглавие: Re: Затруднения в отглеждането Пон Дек 07, 2009 6:36 pm | |
| нов проблем .. нещо почва много да хапе (по някой път силно по някой път лекичко) това нормално ли е .. на 3 месеца е | |
|
| |
IA--- Мод
| Заглавие: Re: Затруднения в отглеждането Вто Дек 08, 2009 2:10 am | |
| В момета се учи колко силно да хапе това става по време на игра и коригира силата в зависимост от вашите реакции.Това не е проблем и някъде към 6-7 отшумява. | |
|
| |
Niki_92 Цин Шъхуан
| Заглавие: Re: Затруднения в отглеждането Вто Дек 08, 2009 8:38 pm | |
| ок мерси много а кога ще престане да си играе нощно време ? | |
|
| |
IA--- Мод
| Заглавие: Re: Затруднения в отглеждането Вто Дек 08, 2009 8:56 pm | |
| По тава време пак.Тъй като сте от софия елате на изложбата на 12,12,2009.Там ще се съберем много любители на пародата и ще обменим доста съвети. | |
|
| |
Niki_92 Цин Шъхуан
| Заглавие: Re: Затруднения в отглеждането Съб Дек 12, 2009 11:19 am | |
| кученцето ми има разтройство , лекарят ми каза че нямал паразити , но продължава с разтройството .. първоначално беше нормално но сега нз кво му става ? даваме му хапчета , пък ще видиме ,ддано се оправи | |
|
| |
tany_79 Лу Бан
| Заглавие: Re: Затруднения в отглеждането Съб Дек 12, 2009 1:12 pm | |
| Да не си му сменил храната Ники?Даваи само гранули. | |
|
| |
Niki_92 Цин Шъхуан
| Заглавие: Re: Затруднения в отглеждането Съб Дек 12, 2009 5:31 pm | |
| не само една и съща храна .. рояал канин .. нищо доктора каза че това е нормално и ще се оправи не е било от паразите | |
|
| |
Niki_92 Цин Шъхуан
| Заглавие: Re: Затруднения в отглеждането Вто Яну 26, 2010 11:05 pm | |
| здрвейте кучо е добре , но имаме нов проблем Много хапе .. като го натупаме или го накажем в банята затворен е послушен 1 час и после пак почва да хапе .. немога да разбера какво му става боя ли не му стига дайте някакви препоръки как да спре да ни похапва | |
|
| |
Деси Гост
| Заглавие: Re: Затруднения в отглеждането Вто Яну 25, 2011 9:37 am | |
| И аз искам съвет за хапането. Моята Вики не спира да ни хапе по краката,чехлите и крачолите. Удрям я леко с вестник по дупето,но пак не се спира. Понякога наистина много боли. Дали ще й омръзне тази игра,когато порастне или трябва да я наказваме? |
|
| |
bogi91 Шънуншъ
| Заглавие: Re: Затруднения в отглеждането Вто Яну 25, 2011 12:02 pm | |
| Според мен ще и омръзне.И нашия Рико беше така като макък.. | |
|
| |
misheto Шънуншъ
Местожителство : Burgas
| Заглавие: Re: Затруднения в отглеждането Пон Мар 21, 2011 1:27 am | |
| И аз имам подобен проблем, като Деси. Моята малка принцеса, полудява като види боси крачета. Чехлите и чорапите са и като отсновна игра. И аз потупквам със вестник по дупето но си знае нейната и продължава,а понякога наистина доста боли. | |
|
| |
nadeni444ka Шънуншъ
Местожителство : sofiq
| Заглавие: Re: Затруднения в отглеждането Сря Апр 27, 2011 9:24 pm | |
| здравеите! вчера един познат ми донесе мъжко чао чао на 1 г и 2 меслмн е изтормозено милото.мисля да го гледам но ще имам нужда от савети | |
|
| |
melal Шънуншъ
Местожителство : balgariq
| Заглавие: Re: Затруднения в отглеждането Съб Юли 16, 2011 12:50 am | |
| moto ky4e e na 1g i hape do krav blizkite mi i to ne na igra Molq daite savet kak da se spre s tova !!! imam nyjda ot pomosh stahme e da ne napadne i nqkoi 4yj 4ovek .... | |
|
| |
pichbooy Шънуншъ
Местожителство : Stara Zagora
| Заглавие: Re: Затруднения в отглеждането Вто Яну 03, 2012 12:19 am | |
| здрасти имам чао-чао на 1 месец и една седмица, мъжко е. бих казъл, че му е доста голям проблем със пишкането и акането. натискам му муцунката леко във пишканото и го наказвам във тоалетната докато започне да скимти, но един човек ми каза, че ако постои малко повече нищо няма да му навреди понякога пишка във тоалетната, а някой път където му скимне. със акането няма такива големи проблеми. някой път започва да хапе . защо?и когато не му се спи се разкарва из апартамента идва във мойта стая и започва да ми хапе одиалото, да лае | |
|
| |
pichbooy Шънуншъ
Местожителство : Stara Zagora
| Заглавие: Re: Затруднения в отглеждането Вто Мар 13, 2012 8:39 pm | |
| имам чау чау на 4 месеца казва се Артур мъж. имаме малки проблеми с хапането по някога разберам че си играе но някой път минава границата...... когато беше малък давеше да му побутваме паничката с храната но нещо се промени... сега не дава даже да го побутнем рамжи. Днес когато хапвах на бързо, падна вилицата под масата Артур я взе аз се опитах да си я взема обратно, но той ме ухапа до кръв и аз се ядосах и му ударих един пердах. Това нормално ли е ? така е с всичко което вземи в устата | |
|
| |
1v37o Шънуншъ
Местожителство : Sofiq
| Заглавие: Re: Затруднения в отглеждането Пет Юли 05, 2013 10:10 am | |
| Zdraveite i az imam chao chao na 2.5 meseca i e mnogo neposllushen,sviknahme s akaneto i pishkaneto,no s hapeneto ne mojem,mn e neposlushen i postoqnno hape za kraka,za ruce,kudeto nameri tam,molq daite nqkakf suvet kak da go nakazvam za da spre da hape,zashtoto ponqkoga e dosta silno i mnogo boli mersi predvaritelno | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Затруднения в отглеждането | |
| |
|
| |
| Затруднения в отглеждането | |
|